Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Cartoon Network | Vagas da empresa Cartoon Network | Salários da empresa Cartoon Network | Benefícios da empresa Cartoon Network
      Entrevistas da empresa Cartoon NetworkEntrevistas do cargo de PR da empresa Cartoon NetworkEntrevista da empresa Cartoon Network

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Empresas
      • Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

avatar
      ABC
      3.7★Remuneração e benefícios
      avatar
      Private TV
      3.6★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para PR

Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Cartoon Network.

I got an email saying that I was selected for an interview screening a couple of months after I applied. The interview was digital (website/app). There were pre-selected interview questions. You get a couple of seconds to brainstorm an answer then you will officially record your answer on video. Two tries for each question (after the second try your video response is automatically submitted). There is also a limit to how long your video responses for each question can be.

What are your favorite trade publications?
      Responder à pergunta
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Cartoon Network (Atlanta, GA) em ago. de 2014

Contacted via email and set up a phone interview. The Interview was simple and not too nerve racking. Interviewer made sure to make it more conversational opposed to ONLY Q&A. The interview lasted about 30 minutes and consisted of typical behavioral and situational questions.

Describe a time when you were in a difficult situation and how did you resolve the problem?
      Responder à pergunta

What is your dream job?