Cat5 Commerce

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Cat5 Commerce | Vagas da empresa Cat5 Commerce | Salários da empresa Cat5 Commerce | Benefícios da empresa Cat5 Commerce
      Entrevistas da empresa Cat5 CommerceEntrevistas do cargo de Warehouse Operations Manager da empresa Cat5 CommerceEntrevista da empresa Cat5 Commerce

Welcome Break

Entrevista para Warehouse Operations Manager

15 de jan. de 2022
      Wentzville, MO

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Cat5 Commerce (Wentzville, MO) em jan. de 2022

Applied online, contacted the next day for an interview via Zoom. Interview set up immediately, talked with them within 24 hours. She told me they were continuing the process all week, she’d be in touch with next steps. I sent a follow up thank you email, then a week later I sent an email asking about status. Ghosted… Now the position is reposted on Indeed. Not a company I want to work with if this is how they treat people. Very unprofessional.

Did you look at our website?

What makes you want to work here?

Tell me about your experience