Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Celebal Technologies | Vagas da empresa Celebal Technologies | Salários da empresa Celebal Technologies | Benefícios da empresa Celebal Technologies
      Entrevistas da empresa Celebal TechnologiesEntrevistas do cargo de Junior Associate Data Scientist da empresa Celebal TechnologiesEntrevista da empresa Celebal Technologies

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Jaipur, Rajasthan
      Experiência positiva
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Celebal Technologies (Jaipur, Rajasthan) em set. de 2022

Round 1: Technical interview where one Python coding question was asked followed by Python basics and Machine Learning/Deep Learning basics were asked. The concepts were fundamental level but the depth was significant. Python question was easy to medium level and also they will also ask about your project given in the resume and reasoning for using the particular ML model. Round 2: HR interview. Just a 5-10 minutes interview where asked questions like co-curricular activity and preferred location.

Examples of ensemble classification technique in ML and explain it.
      1 resposta

Can we use ANN for unsupervised learning? How?
      1 resposta

Explain precision and recall in ML.
      1 resposta

Evaluation metrics used in Clustering.
      1 resposta

Evaluation metrics used in Regression.
      1 resposta

Question related to my project given in my resume: Why did you used LSTM model rather than an Auto-regressive model for time-series forecasting of stock-prices?
      1 resposta

Outras avaliações de entrevista de vagas de Junior Associate Data Scientist da empresa Celebal Technologies

Entrevista para Junior Associate Data Scientist

22 de dez. de 2025
      Experiência neutra
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Celebal Technologies em set. de 2025

Note: This was an on-campus hiring. 1. Kaggle Competition for a given problem statement (university wise) 2. Online Online Assessment round consisting of aptitude and Data Structures and Algorithms 3. 2 Technical Interview rounds 4. HR round

Machine Learning based questions - LR, RF, GB
      Responder à pergunta

Entrevista para Junior Associate Data Science

11 de fev. de 2023
      Jaipur, Rajasthan
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fui entrevistado pela Celebal Technologies (Jaipur, Rajasthan) em ago. de 2022

The interview lasted for about 1 hr 15 min. Easy to medium level i can say. You can easily clear it if you have your basic concepts clear. Basic understanding of classical ML, Python, NLP and SQL are what they look for.

Q1. Model evaluation Techniques Q2. Lambda function Q3. Seaborn vs matplotlib Q4. About the libraries used in your project Q5. Decision Tree, Random Forest Q6. Overfitting underfitting and ways to handle them Q7. L1 L2 regularization
      1 resposta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Capgemini
      4.0★Remuneração e benefícios
      Deel
      4.2★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.