Children's Learning Adventure

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Children's Learning Adventure | Vagas da empresa Children's Learning Adventure | Salários da empresa Children's Learning Adventure | Benefícios da empresa Children's Learning Adventure
      Entrevistas da empresa Children's Learning AdventureEntrevistas do cargo de Education Specialist da empresa Children's Learning AdventureEntrevista da empresa Children's Learning Adventure

Entrevista para Education Specialist

23 de ago. de 2017

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Children's Learning Adventure em mai. de 2017

I applied online. A couple of days later I received a call to have an in-person interview. Upon arrival at the time which they asked me to arrive, I had to fill out a paper application. The interview itself took less time than it did to fill out the paperwork. I was told, they were very interested, and I would hear back in the next couple of days regarding the next steps and interview process. Even after my sending multiple emails, I, to this day, have not received any response. Be wary of this organization, it appears to be incredibly dis-organized.

Would you be able to send the instructors home if so directed due to cost savings requirements?