Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ChipSoft | Vagas da empresa ChipSoft | Salários da empresa ChipSoft | Benefícios da empresa ChipSoft
      Entrevistas da empresa ChipSoftEntrevistas do cargo de Software Consultant da empresa ChipSoftEntrevista da empresa ChipSoft

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Empresas
      • Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Andersen Lab
      4.1★Remuneração e benefícios
      N-iX
      3.9★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

2 de abr. de 2026
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Amsterdã

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Consultant da empresa ChipSoft

21 de set. de 2025
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista fácil

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa ChipSoft (Amsterdã).

Entrevista

Aangemeld via de website voor een interessegesprek, werd toen gebeld door een recruiter. Die kon mij vrij weinig vertellen over het werk en de verschillende teams, maar zette wel de sollicitatieprocedure in gang. Ik had gevraagd iemand die echt dit werk deed te kunnen spreken om een beter beeld te krijgen van de baan, dit zou ze gaan regelen maar nooit meer iets van teruggehoord. Er was geen afdeling die een gesprek met mij wilde, kreeg is als terugkoppeling. Twee weken later werd ik gebeld of ik toch ergens een gesprek wilde doen. Ik vroeg om meer informatie over het team en de baan, en of ik iemand kon contacten. Hier niks over teruggehoord, waardoor ik dit gesprek volledig blanco in ging en het halve gesprek moest uitzoeken waar ik precies voor aan het solliciteren was. Kreeg het gevoel dat er weinig groeimogelijkheden waren.

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fiz uma entrevista na empresa ChipSoft.

Entrevista

Voelde aan als een kennismakingsgesprek. Erg goed en duidelijk geregeld. Kennisgemaakt met teamleider van de afdeling waar je komt te werken. Na één gesprek al een aanbod kunnen krijgen. Er is mogelijkheid tot onderhandelen.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Hoe zou jij een geschetste situatie aanpakken? Wat zijn dingen waar jij op let?
      Responder à pergunta

7 de dez. de 2024
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa ChipSoft.

Entrevista

Mijn sollicitatie bij ChipSoft was spannend maar positief. Het gesprek begon informeel, met vragen over mijn achtergrond en motivatie. Daarna gingen we dieper in op mijn opleiding, ervaring en technische vaardigheden. Er kwamen ook casussen om mijn probleemoplossend vermogen te testen. De sfeer was professioneel en toegankelijk. Aan het einde stelde ik zelf vragen, wat me meer inzicht gaf in de functie. Ik ging weg met een goed gevoel en nieuwsgierigheid naar de uitkomst.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Kun je een voorbeeld geven van een technisch probleem dat je hebt opgelost, en hoe je daarbij te werk bent gegaan?
      Responder à pergunta