Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ChipSoft | Vagas da empresa ChipSoft | Salários da empresa ChipSoft | Benefícios da empresa ChipSoft
      Entrevistas da empresa ChipSoftEntrevistas do cargo de IT Consultant da empresa ChipSoftEntrevista da empresa ChipSoft

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela ChipSoft (Niel, Antwerp) em mar. de 2019

Entrevista

Persoon die het interview zou afnemen was niet aanwezig. Men vindt het daar niet nodig de sollicitant daarvan te verwittigen. Het gesprek ging dan door met een random andere persoon, die doodleuk zei dat de job waarvoor ik solliciteerde eigenlijk niet meer bestond maar dat ze mij toch nog lieten lopen om mij een andere functie voor te stellen. Compleet andere inhoud en verloning, in de negatieve zin. Dat kon niet even telefonisch gemeld worden. Wat een zonde van mijn tijd. Chipsoft, nooit meer.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

U kwam eigenlijk voor functie X , waarin we u inderdaad zien passen. Maar die functie hebben we recent geschrapt, en we hoopten dat u ook interesse had in functie Y.
      1 resposta

Outras avaliações de entrevista de vagas de IT Consultant da empresa ChipSoft

28 de mai. de 2026
      Oferta recusada
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa ChipSoft.

Entrevista

Aangename kennismakingsgesprek van toch wel 40 tal minuten gehad waar wel van de eerste keer hun aanbod en verdere stappen werd uitgelegd. Ik ben zelf helaas niet meer verder op ingegaan vanwege de clash tussen hun agenda en mijn private agenda.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Algemene vragen zoals vanwaar je ze hebt gehoord.

31 de out. de 2022
      Antuérpia
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 5 semanas. Fui entrevistado pela ChipSoft (Antuérpia) em set. de 2022

Entrevista

Eerst een telefonisch gesprek gehad met de HR verantwoordelijke. Nadien, na lang wachten op fysiek gesprek kunnen gaan in het bedrijf zelf. Daar was de sfeer informeel en ik ervaarde het als een positief gesprek. Kort nadien werd ik op de hoogte gebracht dat ik mocht starten, mits goedkeuring van de directie. Dit liet eindeloos op zich wachten. Toen ik uiteindelijk telefoon kreeg voor een contractvoorstel werd er me doodleuk verteld dat ze me geen contract mochten aanbieden omdat ik binnen verpleegkunde een andere functie had dan die de directie nodig acht als achtergrond om bij Chipsoft te werken. Best schandalig dat ze zo lang op zich laten wachten om dan met zulk nieuws af te komen.

Perguntas de entrevista [3]

Pergunta 1

Wat zou je voor Chipsoft kunnen betekenen?

Pergunta 2

Wat is je affiniteit met IT?

Pergunta 3

Beschrijf wat meer over jezelf en je werkervaring
      Responder à pergunta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Andersen Lab
      4.1★Remuneração e benefícios
      N-iX
      3.9★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.