Clearlink

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Clearlink | Vagas da empresa Clearlink | Salários da empresa Clearlink | Benefícios da empresa Clearlink
      Entrevistas da empresa ClearlinkEntrevistas do cargo de Inside Sales Representative da empresa ClearlinkEntrevista da empresa Clearlink

16 de jun. de 2020
      Phoenix, AZ

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Clearlink (Phoenix, AZ) em jun. de 2020

One Over the phone interview since it’s work from home, was asked roughly 10 questions then talked about any questions I had, from there I was offered on the spot

If you were starting your own business what to qualities would you look for

Outras avaliações de entrevista de vagas de Inside Sales Representative da empresa Clearlink

10 de jul. de 2025
      Dallas, TX

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Clearlink (Dallas, TX) em jun. de 2025

Very smooth process, you get assigned a recruiter that handles the whole process. Interview and offer, no multiple interviews. You don’t get passed on to hiring manager. They do bulk hiring so you might be in a group interview.

How do you handle rejection?

2 de jan. de 2019

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Clearlink.

It was very simple. Phone interview, in-person interview. Looking for a nice voice to put on their phones to make max amount of sales with upselling capabilities. Pass a swab test.

Difference between sales and customer service