Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Clipboard | Vagas da empresa Clipboard | Salários da empresa Clipboard | Benefícios da empresa Clipboard
      Entrevistas da empresa ClipboardEntrevistas do cargo de Group Product Manager da empresa ClipboardEntrevista da empresa Clipboard

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Empresas
      • Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Capgemini
      4.0★Remuneração e benefícios
      Deel
      4.2★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

24 de jul. de 2023
      Experiência negativa

Outras avaliações de entrevista de vagas de Group Product Manager da empresa Clipboard

1 de dez. de 2022
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me de outra forma. Fiz uma entrevista na empresa Clipboard.

Entrevista difícil

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Clipboard.

No screening led straight to a lengthy assignment, only to receive a one-line rejection. I've asked multiple times for a follow-up only to be ghosted. Felt more like a consulting/baking question wrapped in a weak attempt at some Amazonian doc-writing culture.

The first step of the process was to provide an answer to a hypothetical prompt. After spending quite a bit of time to put a response together all I got back was a template rejection letter as if all I did was send a resume through a bot. Despite attempts to ask for feedback I received nothing. Absolutely disrespectful and horrible process. Do not waste your time applying for a job with this company as my experience seems similar to others for many roles. I understand the need desire to use prompts to assess talent but if you’re going to expect your candidates to do that, the least you can do is treat them with respect.

(Abbreviated version not including full details of the prompt) How would you optionally price the Lyft route from downtown Toledo and the airport.
      Responder à pergunta

8 de out. de 2022
      Scottsdale, AZ
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fiz uma entrevista na empresa Clipboard (Scottsdale, AZ).

The hiring process is heavily case based. So case based in fact that before I was even screened I was asked for a case. Generally I consider that a red flag. When I was rejected, despite being “selected” for a case my gut tells me everyone is asked for a case and resume screening is actually done after that. Recommend against applying here.

Just asked for a case, no questions asked of me.
      Responder à pergunta