Cobiscorp

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Cobiscorp | Vagas da empresa Cobiscorp | Salários da empresa Cobiscorp | Benefícios da empresa Cobiscorp
      Entrevistas da empresa CobiscorpEntrevistas do cargo de Software Development Engineer II da empresa CobiscorpEntrevista da empresa Cobiscorp

Entrevista para Software Development Engineer II

16 de ago. de 2010
      Quito

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Cobiscorp (Quito) em jul. de 2009

The recruitment process is easy, the company placed an ad in the newspaper. I sent my resume via e-mail and they contacted me by phone. I have a friend to whom referred in my resume and I think that helped a lot. Once they call you a date you intend to perform the various assessments. If you pass the assessments after they call you for an interview face to face with the human resources manager which initially hear your offer. The next day they call again to confirm if you accept an offer that they tell you over the phone.

We have a client that has geographically distributed servers in branch offices, we hope that each update is made to reflect instated data on all servers. What would you do to solve this problem?