CodeClouds

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa CodeClouds | Vagas da empresa CodeClouds | Salários da empresa CodeClouds | Benefícios da empresa CodeClouds
      Entrevistas da empresa CodeCloudsEntrevistas do cargo de PHP Developer da empresa CodeCloudsEntrevista da empresa CodeClouds

EPAM Systems
      Hewlett Packard Enterprise | HPE
      Visa Inc.
      SupportYourApp

14 de ago. de 2022

Outras avaliações de entrevista de vagas de PHP Developer da empresa CodeClouds

27 de abr. de 2024
      Calcutá

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fiz uma entrevista na empresa CodeClouds (Calcutá).

Interview Process was good, they had total 2 rounds. 1st round was technical interview, 2nd round a senior asked me about the projects I worked in my carrier and current company. Then a week later I got an call from HR that I have been selected and on the same call they discussed my salary and said they will process my offer letter as it needs to approved from New Zealand office. Also asked me to resign from my current company as soon as possible. But that's it I never received a call again about my application. I waited a month for them to come back to me but no communication at all. What horrible company. Thank God I did not resigned from my current company.

OOPS concept, PHP array, static methods, Interface

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa CodeClouds (Calcutá).

Basic php related questions. Write a code that with connect SQL database with php. How cache works? What is session? Write a loop that will show all the values from the database.

12 de jan. de 2022
      Calcutá

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela CodeClouds (Calcutá) em jan. de 2022

The whole process consist of 4 rounds. 1. Online Assessment.(Make sure to study advance concept including OOPs PHP , Php XML Parser ) etc. This round is quite difficult to crack. 2. Technical Round 1.Basic Questions on PHP and OOPs. 3. Technical Round 2.Same. 4. HR Round.This round is the easiest.

What is abstract class? Why should we use it? Relationship between Inheritance & Access Modifiers What is Multiple Inheritance? Is it possible to achieve that in PHP if Yes Why and How if No then how? What is indexing in DBMS? How can we get the 3rd highest salary from table in SQL. How many engines are available in SQL?