Colorado Gold Market

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Colorado Gold Market | Vagas da empresa Colorado Gold Market | Salários da empresa Colorado Gold Market | Benefícios da empresa Colorado Gold Market
      Entrevistas da empresa Colorado Gold MarketEntrevistas do cargo de Purchasing Associate da empresa Colorado Gold MarketEntrevista da empresa Colorado Gold Market

Entrevista para Purchasing Associate

3 de mai. de 2012
      Colorado Springs, CO

Candidatei-me de outra forma. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Colorado Gold Market (Colorado Springs, CO) em out. de 2011

this job has more to do with trust and attention to detail. people who are honest will not have a problem. candidates who was not successful either lied one way or the other about their background, or did not pass the drug test, or failed the personality test. The latter may be given orally over the phone. these are professionals who cannot be easily fooled. So just be honest about your past. Clue: will you report a co-worker who was doing drugs? Answer...think as if this was your business, wouldn't want to know, because mistakes can easily be made, much to the detrimental loss to this small company.

are you detailed oriented

do you do drugs?