Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Colruyt Group | Vagas da empresa Colruyt Group | Salários da empresa Colruyt Group | Benefícios da empresa Colruyt Group
      Entrevistas da empresa Colruyt GroupEntrevistas do cargo de Functional Analyst da empresa Colruyt GroupEntrevista da empresa Colruyt Group

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

22 de dez. de 2020
      Experiência positiva

Outras avaliações de entrevista de vagas de Functional Analyst da empresa Colruyt Group

21 de mai. de 2026
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Colruyt Group em mai. de 2017

De procedure verliep goed gestructureerd. gesprek en testen mooi op dezelfde dag geregeld. Iedereen was vriendelijk. Mijn cv werd doorverwezen naar andere manager omdat ik daar misschien beter zou passen.

schrijf een proces uit hoe een krant gepubliceerd wordt. (daarna volgde vragen over hoe je het zou aanpassen)
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Colruyt Group (Halle, Brabante Flamengo) em abr. de 2026

Heel vriendelijke en aangename sollicitatieprodecure. een abstracte en persoonlijkheidstest afgelegd. Vragen over Motivatie, persoonlijkheid, wat je zoekt, ervaring, etc. En meer info over de functie en manier van werken bij Colruyt groep.

Motivatie, persoonlijkheid, wat je zoekt, ervaring

4 de jul. de 2024
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Colruyt Group (Halle, Brabante Flamengo) em jan. de 2020

Goed georganiseerd, meeste gesprekken en testen werden op 1 dag gepland. Na de eerste gesprekken bleek mijn profiel eerder overeen te komen voor een andere vacature, daardoor nog één extra gesprek met die specifieke manager.

Stel dat je de opdracht hebt om een krant uit te geven. Welke stappen zijn daarvoor nodig? Schrijf dit schematisch uit. Daarna kwamen wat extra vragen met potentiele problemen die peilden hoe ik die zou oplossen.
      1 resposta

22 de abr. de 2020
      Nenhuma oferta
      Experiência neutra
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Colruyt Group (Halle, Brabante Flamengo) em dez. de 2019

First you get in touch with colruyt via mail. Then they respond you when you can come to their headquarter where you will meet the person that will interview you. You then do your interview and afterwards you have a look with them at your personality tests/cognitive tests to see if you match their expectations.

- Why Colruyt? - Why this job? - Salary expectations?