Compass Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Compass Group | Vagas da empresa Compass Group | Salários da empresa Compass Group | Benefícios da empresa Compass Group
      Entrevistas da empresa Compass GroupEntrevistas do cargo de Cook da empresa Compass GroupEntrevista da empresa Compass Group

14 de mar. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa Compass Group.

You get called in and they place you at a location close to home if u cant drive to help the commute. She hires based on vibes if she feels you may be a good fit its pretty relaxed .... Very easy job just make sure you check your pay because it seems to change from time to time.

Why should i hire you over other candidates?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Cook da empresa Compass Group

23 de fev. de 2026
      Melbourne

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Compass Group (Melbourne) em out. de 2025

Video recording interview for around 5 to 6 questions and there will be a phone interview if you successfully progress to the next stage. The question is more about the previous experience and why you'd like to apply the position.

-Why you would like to apply for this position. -Describe a difficult situation in workplace you faced before and how you handled it

9 de mar. de 2025
      Habersham, GA

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Compass Group (Habersham, GA) em fev. de 2025

It's was a pretty simple interview process. All they ask was how much experience do I have in the kitchen. Also how are my knife skills. Witch I have three years of kitchen experience.

How are your knife skills?