Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Computer Generated Solutions | Vagas da empresa Computer Generated Solutions | Salários da empresa Computer Generated Solutions | Benefícios da empresa Computer Generated Solutions
      Entrevistas da empresa Computer Generated SolutionsEntrevistas do cargo de Tech Support Representative da empresa Computer Generated SolutionsEntrevista da empresa Computer Generated Solutions

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Empresas
      • Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Capgemini
      4.0★Remuneração e benefícios
      Deel
      4.2★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

31 de jan. de 2018
      Atlanta, GA

Outras avaliações de entrevista de vagas de Tech Support Representative da empresa Computer Generated Solutions

9 de dez. de 2015
      Atlanta, GA

Candidatura

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Computer Generated Solutions (Atlanta, GA) em jul. de 2016

the interview questions are very issue very basic question that everybody should know that haves a computer or a smart phone the job is guaranteed to you even if you do not have any knowledge of hardware or software

how do you turn on a computer
      Responder à pergunta

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Computer Generated Solutions (Atlanta, GA) em nov. de 2015

typing test was conducted, then you interview with the hiring manager, then you interview with the hr manager, you then take a on-call test of a support call environment. i had a phone screen , a skills test, background test, drug/alcohol screening test

what is inside of a computer

14 de dez. de 2015
      Dunwoody, GA

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Computer Generated Solutions (Dunwoody, GA) em abr. de 2014

You and a few other candidates sit in an open room watching (and hearing) the interviews of others. you walk in and sit in the designated area until your name is called. when your name is called the first time then you present your resume if you didnt already submit it online. after they ask you questions as they speed through your resume. once that is done they will give you a sheet to fill out . once you fill it out your place it in the next stack and take a set and wait for your name to be called again. the second set of interviewers verify if you know enough or if you are trainable to learn what they want you to learn.

basic: what are 3 major components of a computer?

name 3 Operating systems