Contextual Genomics

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Contextual Genomics | Vagas da empresa Contextual Genomics | Salários da empresa Contextual Genomics | Benefícios da empresa Contextual Genomics
      Entrevistas da empresa Contextual GenomicsEntrevistas do cargo de Machine Learning Scientist da empresa Contextual GenomicsEntrevista da empresa Contextual Genomics

Deloitte
      KPMG
      bp
      SLB

Entrevista para Machine Learning Scientist

20 de jul. de 2020
      Vancouver, BC

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Contextual Genomics (Vancouver, BC) em jun. de 2020

It was a phone interview asking about my experience and some detailed questions about machine learning. I did not like it at all since some of their questions were out of scope of the position I applied, I believe. For example the situation was like this: Candidate has a graduate degree in CS and ML is its expertise, now the candidate is asked about solving differential equations that are used in one of ML techniques! They do not assess the right ability, at some point I felt it is kind of ML paper exam, not an interview for hiring ML scientist. As an ML scientist, when I started working in this field I studied whole theoretical background of ML techniques, however, after professional working I tried to apply ML on real world problems. In real world, there are plenty of tools that perform the computations and I am not going to do it manually. I do not know why I was expected to do the computations manually and know every small details.

How to tune hyperparameters in random forest?