Coolblue

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Coolblue | Vagas da empresa Coolblue | Salários da empresa Coolblue | Benefícios da empresa Coolblue
      Entrevistas da empresa CoolblueEntrevistas do cargo de Klantenservicemedewerker da empresa CoolblueEntrevista da empresa Coolblue

Entrevista para Klantenservicemedewerker

30 de nov. de 2016
      Roterdão

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Coolblue (Roterdão) em fev. de 2014

Ik heb via de website gesolliciteerd en kreeg al via 5 dagen bericht terug. Helaas was ik niet uitgenodigd en kreeg ik een standaard afwijzingsbericht. Dit snap ik wel, omdat er zoveel mensen solliciteren, maar aangezien ik al jaren ervaring heb binnen deze branche, wilde ik graag feedback zodat ik in de toekomst wellicht opnieuw zou kunnen solliciteren. Ik kreeg geen antwoord op mijn berichten en dit viel behoorlijk tegen. Ik ben juist gewend dat Coolblue zo vriendelijk is, maar HR neemt niet de moeite om persoonlijk de afwijzing uit te leggen.

Basisvragen
      Resposta da empresa Coolblue
      Hoi, Jammer om te horen dat je destijds bent teleurgesteld. Ik kan me goed voorstellen dat het vervelend is wanneer je geen feedback ontvangt. Sinds jouw sollicitatie is er veel tijd verstreken en is er binnen Recruitment veel verandert én verbetert. Mocht je een leuke vacature zien en willen solliciteren, doe het gerust. Onze recruiters zullen je niet teleurstellen. Groetjes, Dylan

Outras avaliações de entrevista de vagas de Klantenservicemedewerker da empresa Coolblue

Entrevista para Klantenservicemedewerker

26 de mar. de 2021

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Coolblue em jan. de 2021

Een online sollicitatie waarbij het CV geüpload moest worden. Een telefonisch gesprek en een Google Meets gesprek waarin verschillende vragen werden gesteld over voornamelijk de motivatie om bij Coolblue te komen werken

Voornamelijk de motivatie om te werken bij Coolblue