Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Coolblue (Apeldoorn) em dez. de 2017
Entrevista
Goede procedure en korte wachttijd en wordt altijd correct te woord te staan, en je weet waar je aan toe bent op je sollicitatie, meestal hoor je ook gelijk of je bent aangenomen of niet
Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 1 dia. Fiz uma entrevista na empresa Coolblue (Groninga).
Entrevista
Bij CoolblueBezorgt begin je met een tiltest waarin je een pakour afelegt met Miele wasmachine van 100kg. Hierbij dien je ook te laten zien dat je zelfverzekerd trappen op en af kunt gaan met wasmachine in je hand. Na de tiltest volgt een gesprek. Dezelfde dag krijg je te horen of je een contractaangeboden krijgt.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Hoe reageer jij wanneer je schade maakt bij een klant?
of
Hoe reageer jij wanneer de klant boos wordt?
*Dit kan ook in een oefenspel worden nagebootst.
Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Coolblue (Utrecht) em jan. de 2017
Entrevista
De sollicitatie is echt super vet!
Je gaat een test doen op een parcour die zij hebben uitgezet en als jij daar doorheen komt mag je door naar een tiltest.
Vervolgens als je daar doorheen komt mag je naar het rollenspel.
Hier gaan ze een klant / bezorg gesprek houden, dus jij wordt een bezorger en de mensen die jouw beoordelen zijn de klant. Hier zorg jij er voor dat jij hun blij maakt. lekker playbacken!
Daarna krijg je een interview waar ze vragen wat jij doet in het dagelijks leven.
Al dit allemaal is gebeurt is het klaar en hoor je maximaal een dag er na of je bent aangenomen of niet.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Ze vragen eingelijk niks aan je.
Als jij goed door de test komt wat ik hier boven heb beschreven wordt je gewoon aangenomen.