Costco Wholesale

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Costco Wholesale | Vagas da empresa Costco Wholesale | Salários da empresa Costco Wholesale | Benefícios da empresa Costco Wholesale
      Entrevistas da empresa Costco WholesaleEntrevistas do cargo de Information Systems: Customer Service Representative da empresa Costco WholesaleEntrevista da empresa Costco Wholesale

Leroy Merlin

Entrevista para Information Systems: Customer Service Representative

5 de mai. de 2015
      Issaquah, WA

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Costco Wholesale (Issaquah, WA) em mai. de 2015

Internal Application: After applying online at Costco IS Jobs, I got a call back within 3 days to Setup a Phone Interview. After a day I got a call back to have an in person interview 5 days after the phone interview. The in person interview consisted of search query abilities (how to find certain keywords). How fast to type with correct grammar and spelling. Directions on how to create something. 2 Behavioural Questions on handling certain situations. Because of my current employment with Costco I cannot post the direct question. 2 questions on why I want to be at Costco Information Systems

How to create something? (proper format)