Credence Analytics

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Credence Analytics | Vagas da empresa Credence Analytics | Salários da empresa Credence Analytics | Benefícios da empresa Credence Analytics
      Entrevistas da empresa Credence AnalyticsEntrevistas do cargo de Software Consultant da empresa Credence AnalyticsEntrevista da empresa Credence Analytics

23 de jul. de 2017
      Mālād

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Credence Analytics (Mālād) em jul. de 2017

Initially there was an aptitude test followed by 2 rounds of technical interview and an HR interview. The questions in the aptitude were quite simple but I guess the cut off might be low.

1. Difference between union and union all. 2. Difference between function and procedure. 3. Difference between join and union. 4. What are database objects?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Consultant da empresa Credence Analytics

2 de mar. de 2021

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Credence Analytics.

Was good smooth conduction was held good overall experience i got selected in last round total 3 rounds conducted. 2 round acc to me was difficult due to technical ability hence everything was smoothely achieved

Knowledge about the domain side

16 de mai. de 2017

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fiz uma entrevista na empresa Credence Analytics.

Aptitude consists of quants logical verbal. Sql queries visual basics It also had questions on finance domain like equity shares market debit etc In interview questions on resume Sql like difference between view table Update and update all. Why join us. But they are going to put us in technical support too... because role is software implementation so when there is no project do maintanence

Sql concept