Credit Lyonnais Securities Asia

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Credit Lyonnais Securities Asia | Vagas da empresa Credit Lyonnais Securities Asia | Salários da empresa Credit Lyonnais Securities Asia | Benefícios da empresa Credit Lyonnais Securities Asia
      Entrevistas da empresa Credit Lyonnais Securities AsiaEntrevistas do cargo de Equity Research Associate da empresa Credit Lyonnais Securities AsiaEntrevista da empresa Credit Lyonnais Securities Asia

31 de out. de 2023
      Hong Kong

Candidatei-me online. O processo levou 3 meses. Fui entrevistado pela Credit Lyonnais Securities Asia (Hong Kong) em jun. de 2022

1. Individual interview by team members from your selected team: from junior to senior. 2. HR interview: behavioral focused, relative friendly. 3. financial modelling test with limited time: difficult. 4. stock pitch for a selected company

Q: what's your view about competition landscape with this sector? Q: which company in this sector will you buy and which to short

Outras avaliações de entrevista de vagas de Equity Research Associate da empresa Credit Lyonnais Securities Asia

3 de out. de 2023
      Seul
      Entrevista difícil

Fiz uma entrevista na empresa Credit Lyonnais Securities Asia (Seul).

Pretty difficult, speaking Korean is absolutely necessary, deep understanding of markets is required. Be prepared to answer a diverse range of questions. Nothing else to really say just a standard interview

Talk about Korean market, stock pitch, and behavioral

30 de jul. de 2015
      Hong Kong

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Credit Lyonnais Securities Asia (Hong Kong) em jul. de 2015

Two round of inteviews with first round being the research analyst and the second one being the Team Head. The interview process went smooth with a lot of competent questions being asked. It took 2 weeks for the interviews and around a week for the final offer to be made.

General questions like Why do you pick CLSA and what is you strength and weakness?

Nuri
      ABB