Cryostar

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Cryostar | Vagas da empresa Cryostar | Salários da empresa Cryostar | Benefícios da empresa Cryostar
      Entrevistas da empresa CryostarEntrevistas do cargo de Regional Manager da empresa CryostarEntrevista da empresa Cryostar

bp
      SLB
      Halliburton
      Baker Hughes

Entrevista para Regional Manager

11 de out. de 2023

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Cryostar em ago. de 2023

First interview would be just a few minutes conversation with HQ HR to screen candidates and prepare the next meeting. Second interview by teams for about an hour includes HQ HR and Management from the HQ in France AND another regional director from the area you are applying. Third interviews was scheduled but they never showed up or sent emails to reschedule ! So I think it's rather disrespectful and for that reason I don't recommend to bother meeting them. Especially since their website states that they would always send a feedback afterwards.

They are focused to see if candidates have an engineering mindset but also hands on experience. I believe this is a business run by engineers first.
      Resposta da empresa Cryostar
      Nous sommes très étonnés car notre équipe recrutement confirme avoir contacté individuellement 100% des candidats rencontrés à l’issue du 2ème entretien, pour leur expliquer que nous n’irons pas plus loin dans le process pour ce poste. Bonne chance à vous pour la suite.