Databricks

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Databricks | Vagas da empresa Databricks | Salários da empresa Databricks | Benefícios da empresa Databricks
      Entrevistas da empresa DatabricksEntrevistas do cargo de Manager resident solution architects da empresa DatabricksEntrevista da empresa Databricks

Entrevista para Manager resident solution architects

18 de fev. de 2022
      Amsterdã

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Databricks (Amsterdã) em fev. de 2022

De procedure is relatief lang en bestaat uit een kennismakingsgesprek met de hurende manager, gevolgd door een gesprek met een commercieel leider, vervolgens met een regionaal leider, vervolgens met een aantal teamleden om vervolgens te worden uitgenodigd voor een presentatie te maken voor een board. In die 'board' zitten ook personen die al eerder zijn gesproken zoals de regionaal leider. De sfeer in de gesprekken houdt men informeel, bijna vriendschappelijk. Terugkoppeling komt snel en is correct. Een nadeel van de procedure is dat de presentatie (ronde 5) overweight is. In mijn geval volgde een afwijzing en werd de eerdere ronduit positieve feedback geheel terzijde geschoven. Dat is jammer, want in het algemeen maakt het bedrijf een goede indruk en lijken de medewerkers over de juiste instelling te beschikken. Aan de komende sollicitant wil ik dus meegeven zich gereed te maken voor een lange procedure met een 'sudden death' bij het missen van een ronde.

What is your Leadership style? Why Databricks? Where do you intend to stand 3-6-12 months from now?