De Lijn

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa De Lijn | Vagas da empresa De Lijn | Salários da empresa De Lijn | Benefícios da empresa De Lijn
      Entrevistas da empresa De LijnEntrevistas do cargo de Buschauffeur da empresa De LijnEntrevista da empresa De Lijn

11 de fev. de 2021
      Gante

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela De Lijn (Gante) em nov. de 2020

U krijgt eerst een online formulier opgestuurd daarna komt u bij het selectie kantoor van de lijn terecht voor een reeks oefeningen op de computer. Om dan in de volgende fase een gesprek te hebben met de team verantwoordelijk en een HR persoon. Ik vindt de procedure zeer correct en goed omvormt. Ze gaan er niet licht over, en terecht. Je vervoert natuurlijk 100'den mensen iedere dag.

Testen: Beeld herkenning / Foto herkenning /Reactie test /Motivatie achtergrond
      5 respostas

Outras avaliações de entrevista de vagas de Buschauffeur da empresa De Lijn

21 de jul. de 2024
      Gante

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa De Lijn (Gante).

Zeer snelle en vlotte afhandeling. Eerst online test, na positief resultaat binnen de week uitgenodigd voor een gesprek. Je goed voorbereiden over de waarden van De Lijn is wel noodzakelijk

Wat denk je dat belangrijk is als buschauffeur bij De Lijn

3 de nov. de 2022
      Brugge, West Flanders

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela De Lijn (Brugge, West Flanders) em mar. de 2022

online solliciteren, cv en motivatie indienen. online tests, redenering, taal. op gesprek om uiteraard te doorgronden welke je motivaties zijn om buschauffeur bij de lijn te worden. Gesprek met een positief resultaat.

Naast het 'graag achter het stuur zitten' was de belangrijkste vraag: sociale vaardigheden en omgang met allerlei menselijke situaties.