DeKalb County Police Department

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa DeKalb County Police Department | Vagas da empresa DeKalb County Police Department | Salários da empresa DeKalb County Police Department | Benefícios da empresa DeKalb County Police Department
      Entrevistas da empresa DeKalb County Police DepartmentEntrevistas do cargo de Police Officer da empresa DeKalb County Police DepartmentEntrevista da empresa DeKalb County Police Department

28 de out. de 2024
      Tucker, GA

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa DeKalb County Police Department (Tucker, GA).

The interview went well. I believe it was a board of 5 officers and they ask you multiple scenario questions. Just take your time and answer the questions the way they are asked.

If you seen a family or friend commit a crime, what would you do?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Police Officer da empresa DeKalb County Police Department

9 de set. de 2024
      Brentwood, DeKalb, GA

Fiz uma entrevista na empresa DeKalb County Police Department (Brentwood, DeKalb, GA).

It starts with amthe Georgia Physical Fitness test, which is basically a very short obstacle course, then a talk with the detectives and a psychological test. Super simple. After that they start your background, schedule you for a medical exam and a command interview.

Why do you want to be an officer?

24 de jan. de 2019
      Tucker, GA

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela DeKalb County Police Department (Tucker, GA) em jan. de 2018

1. Physical test 2. expect a phone call, clear out voicemails 3. attend background interview do not be late set your alarm to avoid traffic 4. be ready to sit for four hours, do not leave out any jobs that you have being terminated from, any arrest, any domestic issue because you will be disqualified remember they do this for a living. You will have a chance to provide statements for each individual thing. After you will meet with the investigator there he will ask you questions pertaining to your application. 5. if you do not receive a call or a letter from H.R that means your still in the hiring process if you do you are disqualified. 6. if you move forward you will be seated with for a interview 6. polygraph test 7. panel interview 8. psychological 3 hour test 9. panel interview 10. drug screen 11. off to the academy Good luck to everyone!!!

When where you terminated and why?

How many times was your driver license suspended?