Delhivery

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Delhivery | Vagas da empresa Delhivery | Salários da empresa Delhivery | Benefícios da empresa Delhivery
      Entrevistas da empresa DelhiveryEntrevistas do cargo de Operations Manager da empresa DelhiveryEntrevista da empresa Delhivery

23 de mar. de 2024
      Chennai

Fiz uma entrevista na empresa Delhivery (Chennai).

Resume Selection 2 rounds Interview The interview is not so difficult. They asked very basic questions like intro, hr related questions. What are difficulties that i have faced in covid and how did u cope up with that situation? Project related questions.

Why are opting for delhivery?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Operations Manager da empresa Delhivery

17 de jan. de 2025

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Delhivery em jan. de 2025

So starting from basics, Delhivery came for on campus recruitment in our NIT. Eligibility criteria was 7 cgpa earlier then reduced to 5.5 cgpa Branches Eligible were: PIE, Civil, Mechanical,Electrical Engineering. Process: 1) Google Forms filled by students. 2) 40 students shortlisted for Direct Interviews. 3) Round 1 was scheduled with Senior Manager. It was virtual round on Google meet having both Technical and Hr questions. 4) 12 students shortlisted for 2nd Round. Same schedule and type of interview as Round 1 but with Senior Director. 5) Finally 5 students got offer out of 40. 2 being from Electrical, 3 being from other branches.

Can you please introduce yourself?

Explain your projects you have done.

Why you want to work as Manager although your degree is in Electrical Engineering

How will you handle disputes in the team?

Which operation do you think are costly in the Delhivery Last mile, First mile, Middle , Transportation etc ?

What you have managed in College?

How will you unload vehicles? What factors will you consider while unloading?

Suppose you are managing a team of 20 people and 10 are absent what actions will you take ?

How you will handle if all workers go to strike in your team?

Anything you want to ask?

28 de jun. de 2024
      South

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fiz uma entrevista na empresa Delhivery (South).

Virtual and In person techinical interview , and final round with HR to discuss culture fit , salary negotiation. Overall Interview process is seamless and panel members are really cool.

How would you deal with MP absenteeism

DHL Express
      Pasha Group