Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Dentsu | Vagas da empresa Dentsu | Salários da empresa Dentsu | Benefícios da empresa Dentsu
      Entrevistas da empresa DentsuEntrevistas do cargo de Digital Display Manager da empresa DentsuEntrevista da empresa Dentsu

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Digital Display Manager

3 de out. de 2018
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Manchester, Inglaterra
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Dentsu (Manchester, Inglaterra) em set. de 2018

Face to face interview, only in the ground floor cafe, not in the actual office. On phone call, interviewer invited me to interview to "meet the team" but was a 1 on 1 in a booth in the cafe. Had to travel 2+ hours to meet the scheduled time but then waited half an hour after this to be seen. Fairly standard questions but all felt quite rushed. I was told three consecutive weeks to expect an answer by end of the week, which never came. I didn't expect a call after that but did finally receive one to let me know I had not been successful. Having conducted interview processes myself, biggest no-no for me is stringing along unsuccessful candidates, it indicates lack of organisation and poor people management. Had an offer been made, I would have had considerable negative feelings about accepting after successive missed feedback deadlines and a pervasive attitude that my time could be taken for granted. Regardless of outcome, quite a negative candidate experience for me.

Where do you see display going in the future?
      Responder à pergunta