Dentsu

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Dentsu | Vagas da empresa Dentsu | Salários da empresa Dentsu | Benefícios da empresa Dentsu
      Entrevistas da empresa DentsuEntrevistas do cargo de Media Manager da empresa DentsuEntrevista da empresa Dentsu

30 de ago. de 2022
      Zurique

Outras avaliações de entrevista de vagas de Media Manager da empresa Dentsu

22 de set. de 2025
      Singapura

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Dentsu (Zurique) em jun. de 2022

Verschiedene Instanzen und keine klare Stelle in Aussicht. Sie wissen auch nicht so ganz, was und wann nötig ist. Vielmehr ist es ein Aufbau einer Staff-Pipeline. So, dass in der entsprechenden Fluktuation die richtigen Leute dann rekrutiert werden können, ohne grossen Aufwand mit dem Ausschreiben etc getätigt werden muss.

Wie würdest Du das bevorstehende Projekt angehen.

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Dentsu (Singapura) em mar. de 2025

3 rounds of interview, first being HR screening, second with the hiring manager over video call, and final a presentation assessment. The presentation assessment was not easy as it was a full strategy planning for their existing client with only a short amount of time given (1 week) for preparation.

how i would allocate budget across the plans

2 de out. de 2021

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Dentsu.

Long interview with 3 rounds. F2F and phone. This is excluding HR call. You get to meet your hiring manager, someone from other team and someone from management. Interview is not very long for each session.

Situational: how do you handle stress, what would you do in a xxxx situation.