DermCare Management

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa DermCare Management | Vagas da empresa DermCare Management | Salários da empresa DermCare Management | Benefícios da empresa DermCare Management
      Entrevistas da empresa DermCare ManagementEntrevistas do cargo de Accounting Manager da empresa DermCare ManagementEntrevista da empresa DermCare Management

World Health Organization
      HHH

Entrevista para Accounting Manager

19 de jun. de 2024
      Hollywood, FL

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela DermCare Management (Hollywood, FL) em mai. de 2024

First impression was disappointing as it lacked any sense of style and was very uninviting - the people and the vibe felt in the space. Manager who met to interview for the role tied badly about current and former staff as well as prospects met so far. Unprofessional.