DigiPhoto Entertainment

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa DigiPhoto Entertainment | Vagas da empresa DigiPhoto Entertainment | Salários da empresa DigiPhoto Entertainment | Benefícios da empresa DigiPhoto Entertainment
      Entrevistas da empresa DigiPhoto EntertainmentEntrevistas do cargo de Photographer da empresa DigiPhoto EntertainmentEntrevista da empresa DigiPhoto Entertainment

Boston Consulting Group
      TP
      SelfEmployed.com
      Palladium

22 de mai. de 2025
      Singapura

Outras avaliações de entrevista de vagas de Photographer da empresa DigiPhoto Entertainment

6 de jan. de 2020
      Dearborn, MI

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fiz uma entrevista na empresa DigiPhoto Entertainment (Singapura).

Simple and direct process. Have to head down to the office and answer some basic get to know you questions, just show interest and state location preferences and it should be immediate offer even without experience.

Commitment and schedule, location preferences, basic education, previous work

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela DigiPhoto Entertainment (Dearborn, MI) em out. de 2019

I was told to meet at a certain time management was 10 minutes late. He couldn't explain properly where to go for the interview. Very monotone voice no warm greeting or handshake, asked a few questions about my experience mgmt seemed desperate I was hired in 5 minutes.

Why do you want to work here?

16 de jan. de 2020
      Dearborn, MI

I arrived, management was late I had to call to tell them I was there. We met in a noisy, crowded environment outside the movie theatre lobby. No handshake or warm greeting, low monotone voice, scarce eye contact.

Why do you want to work here? Describe your experience? What is your availability? How much are you expecting pr hour?