Digital Target

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Digital Target | Vagas da empresa Digital Target | Salários da empresa Digital Target | Benefícios da empresa Digital Target
      Entrevistas da empresa Digital TargetEntrevistas do cargo de ASP.NET Developer da empresa Digital TargetEntrevista da empresa Digital Target

Amazon
      Google
      Meta
      Booking.com

Entrevista para ASP.NET Developer

27 de out. de 2017

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Digital Target em out. de 2017

The recruiter will send a link to a conference call -- they don't call you. You call them. And then you stay on the line for 15 minutes until they decide to show up. When they do finally show up, you have to be careful, because they are very judgmental although you don't have any facial queues. Remember that for every job, there are 50+ applicants. What they want is a suck-up. I can tell you straight up that this is what they are looking for. Tell them how high-tech everything that they are doing is. So NOT this: "IIS can't handle 100k simultaneous users," but like this, "I can't wait to have to put more memory in the IIS servers!!!"

Your basic OOP questions, very basic. MVC, SQL server, etc. Really they only want you to understand the difference between object oriented programming and functional programming.