EE

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa EE | Vagas da empresa EE | Salários da empresa EE | Benefícios da empresa EE
      Entrevistas da empresa EEEntrevistas do cargo de Sales Representative da empresa EEEntrevista da empresa EE

25 de jan. de 2022
      Walton-on-Thames, England

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela EE (Walton-on-Thames, England) em nov. de 2021

An informal chat about how you would deal under pressure and asking about your interests and likes to see how you can talk and make sales. Seeing what days and type of contract structure would suit you.

What are your interests? How would you feel having to hit monthly targets? What do you know about EE?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Sales Representative da empresa EE

6 de mar. de 2025
      Merthyr Tydfil, País de Gales

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela EE (Merthyr Tydfil, País de Gales) em fev. de 2025

Online assessment (this was 5 questions asked on a online chat style interview). Telephone interview - straight forward, why you would like to work for EE etc. Experience day - telling you abit more about the company and what its like to work for EE. Interview day in person - listen to a agent on call then take your face to face interview which consisted of a 5 minute presentation and competency based questions.

Tell me a time when you adapted to a situation or you had to adapt your communication style with a customer.

9 de out. de 2018
      Luton, East of England, England

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela EE (Luton, East of England, England) em set. de 2018

Three stages. 1st is an on line competency test after filling out the usual application. Then a short phone interview before being invited to a shop interview. All 1-2-1 and very friendly.

General sales experience and getting to know what motivates you.

Role play 1: Customer focus - in my case it was a disgruntled customer who bill was higher than expected.

Role Play 2: Product knowledge.

Huawei Technologies
      Nokia