ENuke Software

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ENuke Software | Vagas da empresa ENuke Software | Salários da empresa ENuke Software | Benefícios da empresa ENuke Software
      Entrevistas da empresa ENuke SoftwareEntrevistas do cargo de Senior Software Engineer da empresa ENuke SoftwareEntrevista da empresa ENuke Software

14 de mar. de 2023

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela ENuke Software em jan. de 2019

Intreview was easy. Phonic call with hr Discussion with hr Technical test contains mcq question i. e. : c#, oops concept, dot net, sql server Technical round Manageral discussion Hr

Sql server question cte, joins etc

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Software Engineer da empresa ENuke Software

23 de jun. de 2018
      Gurgaon, Haryana

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela ENuke Software (Gurgaon, Haryana) em jun. de 2018

Written Test Followed by Face to face discussion. They called a day before and asked to come on Saturday for Interview. Go with the little preparation as it is always helpful.

First there was a written test for programs. Q1. Reverse a string without using inbuilt functions. Q2. Combine and sort 2 sorted arrays. Q3. Intersection program for 2 datetimes. Q4. Class extention program. Q5. What is Global.asax and scenario to use it.

Second there was F2F round in that he asked:- Q1. REST/SOAP usage and which is better? Q2. What is MVC? Q3. Boxing/Unboxing. Q4. Abstract and Interface difference. Q5. Singleton Pattern. Q6. Dependency Injection. Q7. Factory and Service Difference (AngularJS).

7 de dez. de 2017

Candidatei-me online. O processo levou mais de 1 semana. Fiz uma entrevista na empresa ENuke Software.

Very very worst process first they will take written test after f2f technical round. If all are good then they will give you machine test assignment it means you’re rejected because your salary is high they can’t afford you. All things are bad please don’t go for interview if you want a good package.

Binary search

Fortinet