Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Eiffel (Nederland) em mar. de 2025
Entrevista
Prettige sollicitatieprocedure met zowel gesprekken via Teams als op kantoor. De communicatie verliep enthousiast en eerlijk, wat een goed beeld gaf van de organisatie en de functie. Tijdens de gesprekken hing er een fijne en open sfeer, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Al met al een positieve ervaring.
Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Eiffel (Roterdão) em out. de 2025
Entrevista
Prima gesprek, het voelde niet zozeer als een ondervraging maar meer als een goed gesprek. Je kan zelf vragen stellen en die worden redelijk beantwoord. Soms wel veel "corporate jargon" in de uitleg.
Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Eiffel (Arnhem) em abr. de 2024
Entrevista
Heel goed, super positief gesprek gehad. Er wordt ook goed geluisterd en snel contact opgenomen! Erg positief over de gehele procedure. Fijne mensen gesproken en er werden geen standaard vragen gesteld.