Element Hotel

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Element Hotel | Vagas da empresa Element Hotel | Salários da empresa Element Hotel | Benefícios da empresa Element Hotel
      Entrevistas da empresa Element HotelEntrevistas do cargo de Front Desk Agent da empresa Element HotelEntrevista da empresa Element Hotel

Entrevista para Front Desk Agent

14 de fev. de 2018
      Bozeman, MT

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Element Hotel (Bozeman, MT) em mai. de 2017

Ask you generic questions about the experience. How to handle upset customers. Places you in Delmas. Asks you about how would you contribute to the team. Of course about availability, things you enjoy on your off time and some other general customer service related questions. Overall frustrating, took well over 2.5 weeks to get an answer whether i get the job or not, had to come in three different times for the interviews

When is one time you were dealing with someone who was particularly upset over matter? How would you handle this? What would you do to reconcile their relationship with the business?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Front Desk Agent da empresa Element Hotel

Entrevista para Front Desk Agent

22 de nov. de 2022
      Orlando, FL

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Element Hotel (Orlando, FL) em out. de 2022

a very casual meeting between the gm and I. I set it up via indeed, where I found the job, dressed in business casual clothing too. He asked me a few questions before making his offer to me.

How would you describe yourself?

Marriott International
      Hilton