Energy Infratech

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Energy Infratech | Vagas da empresa Energy Infratech | Salários da empresa Energy Infratech | Benefícios da empresa Energy Infratech
      Entrevistas da empresa Energy InfratechEntrevistas do cargo de Senior Geotechnical Engineer da empresa Energy InfratechEntrevista da empresa Energy Infratech

Entrevista para Senior Geotechnical Engineer

7 de jun. de 2019
      Nova Deli

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Energy Infratech (Nova Deli) em fev. de 2017

Telephonic Interview followed by Personal interview at Noida, U.P India.In telephonic discussion they have asked me the salary range and basic questions related to design of rockfill dam.They had called me to delhi and arranged me fight ticket to delhi and accomodation at Noida , U,P. My telephonic interview was successful.After my telephonic interview I went to their Delhi office.On the first day itself I had three rounds of interview.I was selected and sent to Uganda.

How do you design the rock fill dam?