Epistle Communications

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Epistle Communications | Vagas da empresa Epistle Communications | Salários da empresa Epistle Communications | Benefícios da empresa Epistle Communications
      Entrevistas da empresa Epistle CommunicationsEntrevistas do cargo de Account Director da empresa Epistle CommunicationsEntrevista da empresa Epistle Communications

Entrevista para Account Director

1 de jun. de 2023
      Nova Deli

Fiz uma entrevista na empresa Epistle Communications (Nova Deli).

Its fairly straightforward and simple. The conversation will aim to analyze your strategic abilities in the communications sector. It will largely be drawn from the work you have previously done.

What major strategies have you adopted to implement desired results in your communication efforts?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Account Director da empresa Epistle Communications

Entrevista para Account Director

29 de abr. de 2024
      Nova Deli

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Epistle Communications (Nova Deli) em mar. de 2022

It's fairly straight-forward, transparent, and conversational. The idea is to understand your personality and see if you are a cultural fit. They really belive in finding people who genuinely want to work with them and have an inclination towards making an impact in the built-environment. You can ask any questions about work, policy, culture, etc. in the interview.

How do you see the contribution of communication specialists in the larger scheme of how the industry is progressing?

Deloitte
      KPMG