Fiz uma entrevista na empresa Eurofiber Group (Zaventem, Flemish Brabant).
Entrevista
Search by recruiter, teams interview with recruiter to understand position. Nominated by recruiter as candidate. Invited for Interview with HR and hiring manager simultaneous. No tests no use cases understanding of motivation, culture. Explaining job in detail, why company reached out.
Pergunta 1
Waarom heb je het interview aanvaard, waar ben je naar op zoek?
Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 4 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Eurofiber Group (Bruxelas).
Entrevista
Several steps (by phone on location). First in dept interview by recruiter, then visit onsite with someone you gonna work for, and determination by higher up. Visit onsite location is at a site where multiple companies are located, modern building. Interview in English
Pergunta 1
What are your qualities. General overview about your resume.
Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Eurofiber Group (Maarssen) em mai. de 2022
Entrevista
Allereerst heb ik een CV en motivatiebrief gestuurd naar Eurofiber via Linkedin. Vervolgens kreeg ik bericht dat ik werd uitgenodigd voor een eerste gesprek met HR en iemand van legal. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik door was naar de volgende ronde. Daarna volgde een persoonlijkheidstest (zelf thuis maken) en een tweede gesprek waarin onder andere de resultaten werden besproken.
Pergunta 1
Waarom ben je enthousiast over deze functie en dit bedrijf?