FDM Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa FDM Group | Vagas da empresa FDM Group | Salários da empresa FDM Group | Benefícios da empresa FDM Group
      Entrevistas da empresa FDM GroupEntrevistas do cargo de Junior Software Development Consultant da empresa FDM GroupEntrevista da empresa FDM Group

EPAM Systems
      Hewlett Packard Enterprise | HPE
      Visa Inc.
      SupportYourApp

3 de set. de 2024

Outras avaliações de entrevista de vagas de Junior Software Development Consultant da empresa FDM Group

14 de fev. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa FDM Group.

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela FDM Group em dez. de 2023

First was a virtual interview, including written and recorded answers. Second was a behavioral and technical interview, both done back to back and with an account manager and training manager, respectively. Finally was a behavioral interview with a lead account manager.

Technical interview: Java concepts, OOP concepts, a few SQL questions

Behavioral interview: tell me about yourself, why were you interested in FDM, can you confirm your geographic availability

Easy Interview process, basic questions. Use the star method to answer questions with examples. be familiar with your resume and comfortable with questioning regarding your mentioned skills. Research common questions for prog langs

Resilience is our principal quality, why might this be a vital factor for the role you have applied to?

16 de ago. de 2021

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela FDM Group em ago. de 2021

Received a phone call and reviewed basic information like my grad date. Confirmed personal information, location expectations (relocation). Scheduled a 15 minutes phone screening for a few days later. 15 Minute Screening covered FDM as a company, career goals, about myself, and then an overview of the specific position. Position breakdown: - 2 Year Commitment - Training: 3-4 Months; $14.50 / hour, Benefits etc. - Junior Software Development Consultant ($45,000 first year after training / $50,000 second year)

What query would you use to get data in SQL? And what would you use to grab all data? What is a primary key in SQL? Use a real example. What is encapsulation? What is Class Vs Object? Use a metaphor to help understand.