FHI

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa FHI | Vagas da empresa FHI | Salários da empresa FHI | Benefícios da empresa FHI
      Entrevistas da empresa FHIEntrevistas do cargo de Traveling Order Selector da empresa FHIEntrevista da empresa FHI

Entrevista para Traveling Order Selector

22 de out. de 2020

Outras avaliações de entrevista de vagas de Traveling Order Selector da empresa FHI

Entrevista para TraVel order selector

30 de dez. de 2024
      Atlanta, GA

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela FHI em out. de 2020

Simple, got hired with in a week and sent to a jobsite no less then a week after that. Pretty much got hired and assigned a job the next day. Everybody I talked to was super nice and made the process as easy as possible

How do your previous jobs apply to this one?

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela FHI (Atlanta, GA) em dez. de 2024

So you send in your application on there website and wait to see if they're interested in you. If they are, you'll receive an email to setup a phone interview. Pretty straight forward phone call say yes to all y/n question if you want to get hired, and actually be ok with it. mostly about the pay, shifts, room, hours, and some I-9 question. Your experience level , where you worked at, are you currently working, where at, how long, etc. some safety question. like name 2 safety points when using a epj.

Can you in all temperatures including freezer , cooler, non a/c environment

Entrevista para TraVel order selector

6 de jun. de 2024
      Pottsville, PA

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela FHI (Pottsville, PA) em ago. de 2022

Phone interview and fly out the next day. Not hard to get hired as long you are experience and not traveling on company’s dime to have a vacation instead of working.

What experience did I have?