Fancy Hands

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Fancy Hands | Vagas da empresa Fancy Hands | Salários da empresa Fancy Hands | Benefícios da empresa Fancy Hands
      Entrevistas da empresa Fancy HandsEntrevistas do cargo de Virtual Assistant da empresa Fancy HandsEntrevista da empresa Fancy Hands

16 de dez. de 2019

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Fancy Hands em dez. de 2019

Online quiz which is kind of pointless. They just ask a few online questions that you can look up online. Not a test of skill or knowledge. You then wait a few days and they will let you know if you have the job or not.

Where the Carnegie Diner was
      4 respostas

Outras avaliações de entrevista de vagas de Virtual Assistant da empresa Fancy Hands

12 de jan. de 2025
      Midtown New York

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Fancy Hands (Midtown New York) em set. de 2024

They have you write a letter to a client explaining what you're service s are. Then they have you take a test and they have a few tricky questions. Then if you don't pass you can't apply again for six months or more.

To write a letter to a client.

29 de ago. de 2024
      Maryland City, MD

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Fancy Hands (Maryland City, MD) em ago. de 2024

Short super easy assessment. I know I passed it with flying colors. Seems to me they must want idiots because I know I passed the entire assessment and was still denied. The only thing I think failed me was a faint cry in my recording . I should have rerecorded it and didn't.

3 different sentences using their, there and they're correctly.

23 de jul. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa Fancy Hands.

quick and easy but would like them to be more thorough on questions prior to interview. It seems as though a lot of people aren't being chosen which is why they constantly need help

What were the nearest cross streets to Carnegie Deli (when it was open)?

IBar