Fathom

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Fathom | Vagas da empresa Fathom | Salários da empresa Fathom | Benefícios da empresa Fathom
      Entrevistas da empresa FathomEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa FathomEntrevista da empresa Fathom

29 de jul. de 2024
      New York, NY
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Fathom (New York, NY).

Interview process has a multiple parts: 1. recruiter call 2. coding screen 3. Super day of 2 coding questions and 2 design questions 4. Technical Presentation and C-Suite Coffee Chat

I don't remember what they asked me

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Fathom

21 de nov. de 2024
      Entrevista difícil

Fiz uma entrevista na empresa Fathom.

One of the most extremely long interview processes you will encounter. We are talking about a total of over 6+ hours of interviewing in total. The majority of the interview process will be leetcode hard level of difficulty problems. It is also worthwhile to mention that it seems like the company overworks their employees quite a lot, but, at least they directly mention this to you during the initial steps.

Leetcode hard-level problems... here are some I was given to solve. https://leetcode.com/problems/substring-with-concatenation-of-all-words/description/ https://leetcode.com/problems/check-if-the-rectangle-corner-is-reachable/description/

29 de jan. de 2025

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Fathom em nov. de 2024

HackerRank Code screening, followed by a 30 minute behavioral interview with a technical recruiter, followed by a technical interview with a software engineer. There are more stages, but I did not make it.

Help us create some functions for our on-call scheduler example (technical question) Determine how many on-call hours each user has. Create a schedule of the users with the least hours.

bp
      Amazon