Fauji Fertilizer Company

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Fauji Fertilizer Company | Vagas da empresa Fauji Fertilizer Company | Salários da empresa Fauji Fertilizer Company | Benefícios da empresa Fauji Fertilizer Company
      Entrevistas da empresa Fauji Fertilizer CompanyEntrevistas do cargo de Management Trainee Instrumentation da empresa Fauji Fertilizer CompanyEntrevista da empresa Fauji Fertilizer Company

Entrevista para Management Trainee Instrumentation

10 de ago. de 2017
      Rawalpindi

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Fauji Fertilizer Company (Rawalpindi) em ago. de 2017

STAGE 1: Nts Test ---- Basic conceptual based MCQ's. for example, -> Triode is a ________ terminal device. -> 15 is ________ in binary. But you must prepare well. Sleep well the night before. At least 70 marks are required to be on safe side however 65 marks also works. STAGE 2: Preliminary interview ----- 2 members panel, 30-50 min friendly interview. -> First they will ask you about your FYP and try to understand your FYP as a whole. -> Then they will ask you about your transcript and ask questions from the cources you . have studied. -> They ask me about pressure sensors. -> Draw internal structure of solenoid value and explain its functionality. -> How manometer works. -> Temperature ranges of RTD and Thermocouple. -> They they gave me a page to solve a simple circuit analysis question. STAGE 3: Final interview ---- 6 members panel, 20 - 40 min Q/A type interview. Details are in next section

Tell me about yourself.

What is instrumentation engineering?

How touchscreen LCD and microwave oven works?

Describe types of memories in PC, will the memory in RAM and VGA card be same?

Name some wireless communication protocols.

5 ways to trigger SCR, what is thermocouple?

What is the difference between series and parallel communication?