Finance One

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Finance One | Vagas da empresa Finance One | Salários da empresa Finance One | Benefícios da empresa Finance One
      Entrevistas da empresa Finance OneEntrevistas do cargo de Operations Associate da empresa Finance OneEntrevista da empresa Finance One

Entrevista para Operations Associate

12 de ago. de 2019
      Los Angeles, CA

Candidatei-me online. O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Finance One (Los Angeles, CA) em mar. de 2018

5 people interviewing you. They are Administrative Assistant, Credit Manager, Portfolio Manager, Account Executive and Team Leader. They ask you multiple questions about your previous job, your skill, detailed questions on your skill, your strengths and weaknesses, they test your communication skills and observe how you convey and perceive message, they expect you to be honest and be truthful in interview, instead of giving answers in interview to impress them.. That's what they told me. Also, they are looking for someone who would like to work long-terms. Just be genuine, truthful, confident and say what you think and feel

Can you introduce yourself ?

What did you do in your last work ?

what is your strength and weakness ?

how much are you thinking about salary ?

where do you live ?

Goldman Sachs