Fiserv

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Fiserv | Vagas da empresa Fiserv | Salários da empresa Fiserv | Benefícios da empresa Fiserv
      Entrevistas da empresa FiservEntrevistas do cargo de Salesforce Developer da empresa FiservEntrevista da empresa Fiserv

Mastercard
      Revolut
      Xsolla
      WeTravel

22 de dez. de 2018
      Nova Deli

Outras avaliações de entrevista de vagas de Salesforce Developer da empresa Fiserv

10 de out. de 2022
      Bengaluru

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 1 dia. Fiz uma entrevista na empresa Fiserv (Nova Deli).

I feel like people working in this organization are little retarded. Don't know about the project they are working/having but.. Like Java ke interview me c++ pointers etc puchte hai aur Salesforce ke interview me Java. And the HR is like artificially professional. In the 2nd round of interview, the so called senior level guys is like he is the one running the company and know in and out of everything. Come on man, i can easily counter you in some ques. I am done with fiserv seriously. To add on this, even he would be trying some of my Solutions to ques he asked in his free time although he was expected the point only he knows. Hehe i can't read anyone thoughts man..

Java constructor chaining. Reports, inheritance in Apex, one stupid ques on how to bypass validation rule when deployment.

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Fiserv (Bengaluru) em set. de 2022

I have completed all rounds including HR and when I asked for an update they said position was on Hold so dont waste your time. If you are attending make sure same thing wont happen to you

Asked to write some trigger which update from parent to child and asked about collections

29 de dez. de 2022
      Nāgpur, Maharashtra

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Fiserv (Nāgpur, Maharashtra) em mar. de 2021

Interview questions are totally based on scenario. If the scenario' s answers are correct they asked for theoretical questions as well. There were 3 rounds from which 2 rounds was technical round.

Scenario based questions on Triggers, Batch class Admin related questions