Fit4less

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Fit4less | Vagas da empresa Fit4less | Salários da empresa Fit4less | Benefícios da empresa Fit4less
      Entrevistas da empresa Fit4lessEntrevistas do cargo de Host da empresa Fit4lessEntrevista da empresa Fit4less

20 de abr. de 2019
      North York, ON

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Fit4less (North York, ON) em dez. de 2018

Applied online, was contacted several days later for an interview, came in for a one on one interview with the manager, maybe lasting between 15-30 minutes. Most of the interview was focused on past work experiences

What is your experience in a gym setting?
      2 respostas

Outras avaliações de entrevista de vagas de Host da empresa Fit4less

25 de ago. de 2023
      Hamilton, ON

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Fit4less (Hamilton, ON) em jun. de 2022

The front desk gym interview process is a crucial step in hiring fitness center staff. It involves assessing candidates' customer service skills, communication abilities, and knowledge of gym operations to ensure they provide a welcoming and efficient experience for members and guests.

Can you describe your previous experience in customer service roles? What interests you about working at a gym front desk? How do you handle difficult or irate customers? Are you familiar with fitness center operations and equipment? Can you explain how you would handle a membership inquiry or sign-up?

11 de jan. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Fit4less em jul. de 2020

Easy, they are looking for friendly staff. Communicate that you have experience working with people and managing conflict. Remain calm, and just have a chill convo. Just be friendly and approachable.

One time you've gone above and beyond in workplace.

Deloitte
      KPMG