Fitch Ratings

Parte da empresa Fitch Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Fitch Ratings | Vagas da empresa Fitch Ratings | Salários da empresa Fitch Ratings | Benefícios da empresa Fitch Ratings
      Entrevistas da empresa Fitch RatingsEntrevistas do cargo de Operations Associate da empresa Fitch RatingsEntrevista da empresa Fitch Ratings

27 de dez. de 2023
      Jakarta
      Oferta recusada

Fiz uma entrevista na empresa Fitch Ratings (Jakarta).

Online interview, 1st round: more about personalities and prior working experiences. 2nd round: problem solving, situational-based questions. Each interview took around 45 minutes with three interviewers. It took about 4 weeks for the whole process to be completed

Some problem solving questions such as: what is the biggest challenge from your previous role and how to overcome it

Outras avaliações de entrevista de vagas de Operations Associate da empresa Fitch Ratings

14 de fev. de 2025
      Jakarta

Fiz uma entrevista na empresa Fitch Ratings (Jakarta).

The interview consists of 3 step, HR, user and manager. Before the interview, there was excel online assessment. The whole process took around 4 weeks to be completed. The interviews are conducted by zoom

They asked cv based questions and behavioral situation based questions

29 de nov. de 2023
      Jakarta Pusat

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Fitch Ratings (Jakarta Pusat).

First we have HR interview, followed by technical test, and then manager interview. It's easygoing and relaxed. Most of the questions are experience based question. It took me an hour per interview but it went so quickly

Competency Based Question Tell me your experience when you have to do some change Tell me your experience when you have to do things differently How do you response to criticism?

Tell me your experience in ... Tell me what is your career aspiration What are you looking in this company?