Flow Traders

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Flow Traders | Vagas da empresa Flow Traders | Salários da empresa Flow Traders | Benefícios da empresa Flow Traders
      Entrevistas da empresa Flow TradersEntrevistas do cargo de Quant Trader Intern da empresa Flow TradersEntrevista da empresa Flow Traders

13 de abr. de 2026

Fiz uma entrevista na empresa Flow Traders.

First round mental math where you have to solve many problems in ~15 minutes, then an interview with some quick resume questions, questions about the company (what do we do? why are you interested?) and some brain teasers

Outras avaliações de entrevista de vagas de Quant Trader Intern da empresa Flow Traders

15 de abr. de 2026
      Hong Kong

Fiz uma entrevista na empresa Flow Traders (Hong Kong).

An online assignment on quick math problems, then a motivational interview with hr, then a interview with a trader, supposly a final round with the team. I got to the trader round and flunked it

29 de nov. de 2025
      Amsterdã

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Flow Traders (Amsterdã).

first an online assesment: mental math and sequences, after hr round, after tech round about mental math applied to financial products ,after superday with mental math again applied to etf

an etf have x percent of stock a , stock a goes up by y percent, xhat about the price of the etf ?