Forma.ai

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Forma.ai | Vagas da empresa Forma.ai | Salários da empresa Forma.ai | Benefícios da empresa Forma.ai
      Entrevistas da empresa Forma.aiEntrevistas do cargo de Software Developer da empresa Forma.aiEntrevista da empresa Forma.ai

31 de ago. de 2020
      Toronto, ON
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Forma.ai (Toronto, ON) em ago. de 2020

because of covid this was all on zoom: 1) Phone screen with HR 2) Take-home assessment (took me a bit more than two hours) 3) mix of behavioural/technical qs in separate interviews with hiring manager, senior engineer, and CTO 4) final round with CEO

create a widget for a dashboard thats run on docker using react in frontend and django in backend

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Developer da empresa Forma.ai

31 de jan. de 2021

Fiz uma entrevista na empresa Forma.ai.

take home assignment and interview. Sent me a link to the assignment after I submitted my application, and got invited to the interview after few days I submitted it .

basic python data structure for assignment and asked to show a project I am proud of for interview
      Resposta da empresa Forma.ai
      Thank you for reflecting on our interview process.

27 de ago. de 2020
      Toronto, ON

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Forma.ai (Toronto, ON).

Interview process in the beginning is standard, first HR calls, know your experience and give you a take-home-assignment. It is a little python diango application. After summiting it back for few days, HR told me that they are moving forward with other interviewees. I think it is perfectly fine but giving not detailed feedback on the assignment really leave me a really bad impression on the company. It shows no respect at all, even after I sent an email to HR ask about feedback. But got no response at all, no surprised.

take home assignment, figure out db relations and try to filter users info based on their user_groups (category).
      Resposta da empresa Forma.ai
      Thank you for reflecting on our interview process. I agree - it's always important to share feedback about why we wouldn't move forward. Sorry to hear we didn't do that with you.

Capgemini
      SAP