Fortinet

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Fortinet | Vagas da empresa Fortinet | Salários da empresa Fortinet | Benefícios da empresa Fortinet
      Entrevistas da empresa FortinetEntrevistas do cargo de Junior Software Engineer da empresa FortinetEntrevista da empresa Fortinet

Entrevista para Junior Software Engineer

20 de mai. de 2015
      Burnaby, BC

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Fortinet (Burnaby, BC) em abr. de 2015

I was asked to do a 2 hour online assessment and didn't get farther than that. Some of my friends also did the online assessment for other positions before too but didn't get far (even when they cheated). So Fortinet seem to ask a lot of people to do their online technical evaluation but doesn't seem to be really hiring. My advice is to avoid doing their online assessment unless you want to spend 2 hour practicing your programming skills ( even then there are better places online to do it, that give you feedback). If you have the skills to get pass it, you probably have what it takes to get into a better company then Fortinet. I only did their assessment for fun cause there were a few questions that seem interesting

Given in python: def generate_sample_list(limit = 100): sample_list = [] for i in range(1, limit): if i * (i - 2) % 3 == 0: sample_list.append(i**2) return sample_list l = generate_sample_list() 1A) Write code to create an exact copy of list "l":

Outras avaliações de entrevista de vagas de Junior Software Engineer da empresa Fortinet

26 de out. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fiz uma entrevista na empresa Fortinet.

1. online assessment. About Network, Operating System and Linux. It including about 10 choice type questions and 2 or 3 coding questions about data structure and API design. Some coding questions require specific programming language, like Java or C. 2. Interview with 2-4 interviewers

1. Basics about network, OS, data structure, programming language, etc 2. Project on resume 3. coding challenge

3 de set. de 2022

Fiz uma entrevista na empresa Fortinet.

3 interviewers interviewed me. They were kind and rigorous. I was asked some questions about C++, networks and Operating systems. No coding exercise during the interview. They focus on the description and the projects listed on your resume.

Network, Linux commands and OS, etc The difference between new and malloc

16 de jul. de 2020

Horrible experience. After the passed technical assessment, the hire manager rejected me because I applied for another position in Fortinet a few months ago. I don't understand this excuse, and I don't accept being rejected by this excuse.

SQL, algorithm, TCP, Linux command line.

Apple
      Honeywell