Fuerst Day Lawson

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Fuerst Day Lawson | Vagas da empresa Fuerst Day Lawson | Salários da empresa Fuerst Day Lawson | Benefícios da empresa Fuerst Day Lawson
      Entrevistas da empresa Fuerst Day LawsonEntrevistas do cargo de Commodity Manager da empresa Fuerst Day LawsonEntrevista da empresa Fuerst Day Lawson

PepsiCo
      The Coca-Cola Company
      Red Bull
      Danone

Entrevista para Commodity Manager

9 de set. de 2014
      Xangai, Xangai

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Fuerst Day Lawson (Xangai, Xangai) em jun. de 2010

Normally candidate need pass 3 steps during recruitment process, staffing agency will approach you in the 1st stage to screen out the potential candidate then hiring manager will invite you for an inteview, following with the telex-inteview with London based working counterparts and finally need go through the face to face inerview process with China country manager.

How to demonstrate your outstanding ?